System 21

Explicarea metodei

best methodSistem 21 este un sistem de joc extrem de simplu de utilizat. Se bazează pe câteva reguli simple care te pot ajuta să câştigi cu uşurinţă la jocul blackjack contra dealerului unui cazinou online. Acest sistem simplu îţi permite să joci întotdeauna o partidă perfectă matematic. În acest fel, obţii un avantaj faţă de dealer şi câştigi marea majoritate a mâinilor. Aplicând metoda, poţi câştiga între 50 şi 250 € pe zi.

Acest tutorial pas cu pas îţi explică toţi paşii aplicării metodei. Trebuie doar să urmezi aceste sfaturi şi poţi începe să joci şi să aplici Sistem 21 în cazinourile recomandate. Urmăreşte tutorialul şi, dacă ai vreo nelămurire legată de modul în care trebuie să aplici Sistem 21, îţi stau la dispoziţie pentru a te ajuta.

1. Alege unul dintre cazinourile recomandate şi creează-ţi un cont

Am făcut o listă de cazinouri pe care le recomand pentru cei care utilizează şi aplică sistemul de joc în practică. Ţin să-ţi reamintesc cu această ocazie că nu toate cazinourile de pe internet sunt demne de încredere şi nu toate oferă un software de jocuri de încredere şi acreditat în mod corespunzător. Aşadar, îţi recomand să foloseşti doar unul dintre cele cinci cazinouri recomandate pe acest site şi pe care le-am testat personal, utilizând metoda în practică în toate.

888 Casino

2. Fă o depunere între 50 şi 500 € şi profită de bonus

Toate cazinourile recomandate oferă un bonus de bun venit, care îţi permite să-ţi dublezi imediat soldul contului. Aşadar, dacă depui 100 €, vei avea 200 € pentru a juca. Dacă depui 400 €, ai 800 € pentru a juca şi aşa mai departe. Bonusul îţi poate dubla imediat soldul contului, permiţându-ţi să profiţi de disponibilităţi mai mari pentru pariuri pentru a câştiga mai mulţi bani cu ajutorul Sistem 21.

bonus

Dat fiind că toate cazinourile oferă un bonus pentru jucătorii noi, creând conturi în mai multe cazinouri, îţi poţi mări foarte mult soldul conturilor şi poţi aplica Sistem 21 simultan în mai multe cazinouri, câştigând astfel sume considerabile.

3. Conectează-te la site şi alege jocul de blackjack (21)

După ce ţi-ai creat contul de jucător şi ai făcut depunerea iniţială, beneficiezi de un bonus care îţi dublează soldul contului. Este timpul să te conectezi la site-ul cazinoului şi să cauţi jocul blackjack. Există mai multe variante de blackjack în cazinouri, dar toate funcţionează la fel. Caută jocul de blackjack (21) şi intră în joc pentru a începe să pui în aplicare Sistem 21.

blackjack

4. Deschide tabelul de blackjack şi aşează-l lângă fereastra cu jocul

Mai jos, găseşti tabelul de blackjack pe care l-am creat pentru punerea în aplicare a Sistem 21. Acest tabel este integral în limba română şi te va ajuta să iei deciziile corecte în fiecare tură pentru a juca mereu o partidă perfectă din punct de vedere matematic şi pentru a fi în avantaj faţă de dealer. Dacă ai îndoieli în această privinţă, urmăreşte demonstraţia video a metodei.

Sistema Blackjack

Acest tabel este foarte simplu de utilizat. În partea stângă, ai cărţile tale, iar sus sunt cărţile dealerului. În dreapta, poţi consulta legenda privind deciziile pe care trebuie să le iei în funcţie de cărţile pe care le are dealerul şi de ceea ce ai în mână. Exemplu: dacă dealerul are un 8 şi tu ai două cărţi cu valoare totală de 10, trebuie să-ţi dublezi pariul. Dacă ai doi de patru (4, 4) şi dealerul are un 10, trebuie să ceri încă o carte. Şi aşa mai departe, poţi lua decizii în funcţie de cărţile din fiecare mână. Dacă soliciţi o carte suplimentară, trebuie să consulţi din nou tabelul pentru a şti care este următoarea decizie corectă.

juca

Nu uita să aşezi tabelul de blackjack lângă fereastra cu software-ul jocului. În acest fel, poţi să analizezi mai rapid ce ai de făcut pentru a putea juca întotdeauna o partidă perfectă din punct de vedere matematic. Consultă tabelul de fiecare dată  pentru a afla ce ai de făcut, dacă trebuie să ceri sau nu altă carte, dacă trebuie să stai, să abandonezi sau să-ţi dublezi pariul.

În unele cazinouri, software-ul jocului este în limba engleză, aşa că îţi voi explica ce înseamnă fiecare dintre opţiuni:

> Hit = a cere o carte suplimentară
> Stand = a sta / a rămâne cu cărţile din mână fără a cere o carte suplimentară
> Double = dublarea pariului
> Split = a separa mâna de start în două mâini individuale

5. Aplică sistemul 21

Sistemul de joc Sistem 21 nu implică, în mod logic, doar tabelul de blackjack. Acest tabel te ajută să faci un joc perfect matematic. Cu toate acestea, trebuie să aplici şi Sistem 21, care constă în a paria mai mulţi bani atunci când ai o mână câştigătoare şi mai puţini bani atunci când ai o mână perdantă. Nu vei putea niciodată să câştigi toate mâinile, aşadar este important să aplici aceste reguli pentru a avea cea mai bună performanţă în timpul jocului:

> Pariu minim recomandat: 2 €

> Când câştigi partida: scade 2 € până la pariul minim recomandat (nu paria niciodată mai puţin de 2 €)
> Când pierzi o partidă: măreşte cu 2 €
> Când faci remiză cu dealerul:  măreşte cu 1 €

Acest lucru înseamnă că, la început, faci un pariu pe 2 € şi soliciţi carte suplimentară. Dacă câştigi pariul, pariezi din nou 2 € în jocul următor. Dacă pierzi pariul, pariezi 4 € în jocul următor. Dacă faci remiză, pariezi 3 € în jocul următor.

Aplicând în practică sistemul, îţi vei da seama că este important să reduci valoarea pariurilor pe măsură ce câştigi mai multe jocuri şi că este important să măreşti suma pariată din 2 în 2 euro dacă treci printr-o succesiune de jocuri pierdute, pentru a putea să recuperezi mai rapid banii din toate rundele pierdute. În cele din urmă, vei reuşi întotdeauna să câştigi contra dealerului cazinoului.

6. Considerente finale

Metoda Sistem 21 poate fi aplicată cu uşurinţă cu valori mai mari. Dacă faci o depunere iniţială de peste 250 €, poţi începe jocul cu un pariu minim de 5 € sau de 10 € pentru a-ţi mări câştigurile într-un ritm mai rapid. Nu uita să aplici Sistem 21 în proporţia corectă. Acest lucru înseamnă că, dacă faci pariuri minime de 10 €, când pierzi trebuie să măreşti pariul la 20 € sau la 30 € în jocul următor.

În mod logic, cu cât dispui de mai mulţi bani în cont pentru a juca, vei câştiga mai mulţi bani. Este perfect posibil să faci un profit de 50 € în câteva minute cu pariuri de valoare mică. Dacă însă faci pariuri minime mai mari, vei câştiga de 2-4 ori mai mult în aceeaşi perioadă de timp. Cu toate acestea, este important să nu fii lacom şi să nu încerci să câştigi toţi banii într-o zi. Aplică Sistem 21 în mai multe cazinouri, şi în special în cazinourile recomandate, care sunt cele care oferă cele mai bune condiţii pentru a aplica acest sistem de blackjack.

Mult noroc!

 

Sistema de Blackjack | Sistema de Blackjack | Sistemul Blackjack | Blackjack Systeem | Blackjack System | блэкджек система | Blackjack-System | Blackjack Systemet