System 21

Întrebări şi nelămuriri

În ultimele luni, am primit mai multe întrebări de la cititori şi am încercat să le organizez în această pagină într-o formă mai practică pentru toată lumea. Dacă nu găseşti răspunsul la întrebarea ta pe această pagină, mă poţi contacta cu ajutorul formularului de contact pentru a-mi trimite mesajul, întrebările sau nelămuriri tale.

Sistem 21 este gratuit?

Sistem 21 este un sistem care vă permite să jucaţi întotdeauna o partidă matematic perfectă la jocul de blackjack. Sistemul este complet gratuit şi este disponibil aici, pe acest site, pentru cei care doresc să aplice conceptul pe viu în cazinourile recomandate. Sistemul nu costă bani, este complet gratuit şi îl poţi folosi ori de câte ori doreşti. Îl poţi chiar recomanda prietenilor tăi.

Cât ar trebui să depun în fiecare cazinou?

> 5 – 25 euro – suma nu este suficient de mare pentru a aplica Sistem 21.
> 50 de euro – trebuie să faci pariuri cu valori mult mai mici, ceea ce te împiedică să câştigi sume mari.
> 80 de euro – cazinoul observă că încerci să câştigi bonusurile şi să faci retrageri de numerar foarte mari.
> 100 de euro sau mai mult  – în general, persoanele care respectă Sistem 21 cu exactitate, pot câştiga sume de bani semnificative.

Acestea fiind spuse, îţi sugerez să faci depuneri iniţiale cuprinse între 50 şi 500 €. După cum se explică în demonstrarea metodei, cu această depunere iniţială poţi juca cel mai liniştit, în condiţii de siguranţă şi poţi să dispui de un sold confortabil pentru a putea aplica sistemul cu rezultate garantate.

Mai mulţi bani depuşi într-un cazinou înseamnă un bonus mai mare şi mai mulţi bani la dispoziţie pentru a putea pune în aplicare sistemul de blackjack. Acest lucru îţi va permite să faci pariuri cu valori minime mai mari şi să câştigi mai mulţi bani în aceeaşi perioadă de timp.

Cum pot retrage bani din cazinouri?

Există mai multe modalităţi de a retrage bani din cazinourile online şi poţi să alegi metoda cea mai convenabilă pentru tine. Îţi recomand să optezi întotdeauna pentru conturile electronice, cum ar fi Moneybookers, Paypal sau Neteller, care îţi permit ulterior să transferi banii în contul tău bancar. De asemenea, dacă doreşti, poţi opta pentru un transfer bancar direct de la cazinou în contul tău bancar. Dacă faci depunerea cu cardul de credit (VISA sau MasterCard), poţi să retragi banii direct pe cardul tău.

Există bonusuri pentru jucătorii noi?

Toate cazinourile recomandate de pe acest site oferă un bonus pentru jucătorii noi. Bonusul variază între 200 şi 3.000 EUR, în funcţie de cazinou. Consultă ofertele disponibile pe site şi profită de cele care oferă cele mai mari bonusuri pentru a începe să joci cu cât mai mulţi bani posibil. În acest fel, vei avea mai mulţi bani disponibili în contul tău şi vei câştiga mai mulţi bani în aceeaşi perioadă de timp.

Cât timp pot aplica sistemul de 21?

Sistem 21 este atemporal, ceea ce înseamnă că îl poţi aplica tot timpul. Recomandă sistemul şi prietenilor tăi şi nu uita să aplici metoda în mai multe cazinouri simultan. Acest lucru te va ajuta să-ţi dispersezi câştigurile, trecând astfel neobservat, ceea ce este important atunci când pui acest sistem în practică.

Sistemul este sigur şi legal?

Sistem 21 este de 100% sigur şi legal. Jocul la cazinourile online este perfect legal şi frecvent în România, nu ai de ce să-ţi fie teamă. Metoda în sine este perfect sigură, de asemenea. După ce începi să aplici metoda în practică, vei începe să joci blackjack perfect, fără a trişa. Pentru a face o partidă perfectă la blackjack trebuie doar să ştii dinainte când trebuie să ceri cărţi, când trebuie să-ţi dublezi pariul, când trebuie să faci split sau să stai. Acest lucru nu este ilegal. Înseamnă doar că ştii să joci blackjack.

Acest sistem este inovator şi are unicul obiectiv de a te ajuta să înţelegi ce acţiuni trebuie să realizezi în anumite momente ale jocului. Trebuie doar să foloseşti tabelul şi să aplici sfaturile pentru fiecare mână. Jucătorii care folosesc tabelul şi aplică strategia sigură de joc (vezi cum funcţionează metoda) vor avea întotdeauna un avantaj matematic faţă de dealer şi, în consecinţă, vor câştiga. Sistem 21 este sigur, legal şi, în plus, are rezultate garantate!

Mult noroc!

 

Sistema de Blackjack | Sistema de Blackjack | Sistemul Blackjack | Blackjack Systeem | Blackjack System | блэкджек система | Blackjack-System | Blackjack Systemet